Dr. Földes László

dr-foldes-kics-1

 

Budapesten született 1960. december 12-én.

1979-ben, még az egyetemi tanulmányok megkezdése előtt kezdett kínai medicinát tanulni.

1986-ban végzett a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Az egyetemi évek alatt és még röviddel utána is, az Országos Mentőszolgálatnál dolgozott mentőautón és mentőhelikopteren.

Mindig érdeklődött az alternatív betegellátás iránt. 1992-ben az akkori Caritas, később Vízöntő Természetgyógyász Egyesület elnökévé választották. Még ebben az évben, kollégáival (Prof. dr. Szász Ilma, Prof. Dr. Török Szilveszter, Petroff Mária, Dr. Janák Lajos, Joshi Bharat, Laár András) elkezdett szervezni egy átfogó parapszichológiai – alternatív pszichológiai képzést, ami Mantra Szabadegyetem néven 1993-ban nyitotta meg kapuit.

1993-ban kollégiális és baráti viszonyba került Prof. Dr. Artúr Zsazskovval, akivel közel tíz évig dolgozott együtt. Ketten alkották meg az extraszenz olvasás metodikáját, amely Mesteri Elme technika néven vált ismertté.

Münchenben, Dipl. Ing. Harald Rauernél sajátította el a radionika elméletét és gyakorlatát.

A Su Jok terápiát és a kínai medicina valódi mélységeit Prof. Dr. Park Jae Woo-tól tanulta Moszkvában és Paphoson (Ciprus), ahol négy évig élt és dolgozott.

Többször járt Goán (India), ahol Dr. Rajan Sankarantól rendszerszerű homeopátiát tanult.

Az asztrológiára Dr. Janák Lajos és John Frawley, a kínai asztrológiára pedig Joey Yap tanította meg.

Írt egy dolgozatot a radionikus kódok és a kínai medicina kapcsolatáról, amelyért a (volt) Szovjetúnió (volt) Tudományos Akadémiája az “Alternatív medicina tudományok doktora” címet adományozta neki.

Jelenleg a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem és Intézetben alternatív módszerekkel történő betegellátással és ezen praktikák elméletének és gyakorlatának oktatásával foglalkozik.

Rendszeresen tart Mesteri Elme tanfolyamokat Budapesten és újabban Londonban is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.