Kezelés frekvenciával

 

 A kezelésnek ezen módját George Lakhowsky, orosz tudós /1869-1942/ az 1940-es években fedezte fel és honosította meg.

Az alapgondolat a következő:

•       Minden a szervezetben található egészséges illetve kóros képletnek van egy rá jellemző frekvenciája, mely frekvencia a képlet méretére és működésére jellemző.

•       Egy külső jelgenerátorral a képletek rezgése manipulálható, tehát a torzult szerkezet vagy a kóros működés egészségessé tehető, illetve a szervezetbe nem kellő kórokozók, toxikus anyagok kiűzhetők.

A kezelést egy állapotfelmérés előzi meg, melynek célja a kóros frekvenciák detektálása.

A vizsgálat speciális módon, radionikus komputerek alkalmazásával történik. Az ilyen típusú diagnosztikához nem szükséges a beteg jelenléte, elegendő mindössze néhány szál hajmintája, melynek rezgésképéből minden szükséges adat kimutatható. Ezzel a módszerrel azokat a mérgező anyagokat és kórokozókat is ki lehet mutatni, amiket még a hosszadalmas és költséges laborvizsgálatok sem tudnak megtalálni.

Az állapotfelmérést követően készül el az a frekvencia program, mely alkalmas a kórokozók és toxikus anyagok szanálására illetve a beteg állapotának javítására.

A program CD-n vagy memóriakártyán jut el a pácienshez, de akár az internet segítségével is továbbítható.

A gyógyító hangokat egy egyszerű hangszóró segítségével a beteg saját maga használhatja.

„Az élő sejt, mely minden élet alapvető egysége nem más, mint egy elektromágneses rezonátor, mely képes különböző frekvenciájú sugárzás kibocsátására és elnyelésére.”

George Lakhowsky

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.