Dr. Komin: Beköszöntő

Spirituális utak

Két tanítvány vitatkozik: kinek jobb a spirituális rendszere. Az egyik mondja: az én gurum lebegni tud, teleportálni tudja magát bárhová, materializálni tud tárgyakat, és vízen is tud járni. A másik erre így válaszol:, az én mesterem, amikor éhes eszik, amikor álmos alszik.

Vannak spirituális fejlődési lehetőségek amik az extrovertált, és vannak olyanok, amik az introvertált embereknek valók. Az extrovertált embereknek jól esik ugrálni, táncolni, imádkozni, az introvertáltnak jobban esik szótlanul ülni, befelé fordulni.

Ha körbetekintünk láthatjuk,, számos pirituális út van, aminek közös a célja, és ugyan oda vezet. Mindenkinek meg kell találni azt az oda vezető utat, ami legjobban illik hozzá, ami az érzelmi mentális és fizikai adottságainak megfelelő. A bibliában olvassuk: ha valaki beteg és az orvosok nem tudták meggyógyítani, neki a piacra kellett mennie, ahol a sok ember között rá kell találnia arra, aki a hasonló baját és már megoldotta. Nekünk az a célunk, hogy lehetőséget adjunk Önöknek, Nektek, , hogy ki választani a legmegfelelőbbet. Nem csak a gurukról és mesterekről van szó, hanem emberi tapasztalatokról, saját történetekről. Valódi élettörténetekről fogunk mesélni. Olyan emberi sztorikról amik meseszerűen hangzanak, pedig a valóságos élet szülte őket.

Az egyszeri pap és egy paraszt ember vitába szállt, létezik-e Isten. A pap belekezdett egy történetbe: képzeld egy ember a templom tetejét javítva, több méter magasból megcsúszott és földre zuhant, mégsem lett semmi baja. Mit gondolsz, nem nyilvánvaló, hogy az Isteni gondviselés mentette meg? A paraszt rávágta, ugyan már, csak a véletlen mentette meg, én is tudnék ilyet mesélni. De a pap csak folytatta, az az ember másodszor is felmászott a tetőre, és újra megcsúszott, és lezuhant. Újra megmenekült, egyetlen haja szála sem görbült. Ez nem azt bizonyítja, hogy Isten óvja ezt az ácsot, nem hagyja őt cserben? A paraszt ember odavetette: ez csak egyszerű egybeesés volt. Pap folytatta: de ő harmadszorra is felment a tetőre dolgozni, újra lecsúszott, és a földre zuhant, ez sem volt Isteni csoda szerinted? A paraszt a fejét ingatva válaszolt: nem ez csak egy szokás.

 

Próbálunk teljes körképet adni az Olvasóinknak, nem csak szövegeket, képeket, rajzokat, rövidebb és hosszabb filmeket, riportokat találnak ezen a weboldalon. Mindent ami érdekes és fontos Magyarországon és az egész világon. A komoly és fontos dolgokat szórakoztató módon próbáljuk  tálalni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.